Om Mette Hviid

Jeg brænder for at udvikle dig via dyb selvindsigt motivation, inspiration og en lang række værktøjer som jeg har tilegnet mig gennem uddannelser, erfaringer og i arbejdet med mennesker gennem de sidste mange år.

Personligt

Jeg er kærlig, spirituel, energisk, motiverende, nysggerig, empatisk, omsorgsfuld, særligt sensitiv, glad, autentisk, oprigtig, stærk, svag, sød, a-menneske, festlig, danseglad, struktureret, ustruktureret, sportsglad, menneskeglad, familiemenneske, rolig, osv… når alt kommer til alt rummer vi og vi er efter min bedste overbevisning det hele. Spørgsmålet er bare hvad vi vælger at fremhæve og hvad vi gerne vil skjule.

Når du læser denne tekst er det så vigtigst for dig at vide, hvilke uddannelser jeg har, hvilken type jeg er som person, hvor mange mennesker der har været i forløb hos mig eller hvordan min familiesituation er? Du må vide det hele, men hvad er vigtigst for dig?

Når jeg møder dig er det i første omgang allervigtigst for mig at vide, hvor du gerne gerne vil hen med dit liv og hvad der holder dig tilbage for at være der allerede nu og hvem du er som menneske og jeg elsker at mærke og opdage hvilke menneske der kommer på mine kurser og i min praksis. Nærværet i samtalen og fordybelsen i den er for mig afgørende for at skabe bevidsthed på vores liv og udvikling henimod større selvindsigt og forståelse.

Uddannelser

 • Spirituel Clarivoyant vejleder og healer
 • Healer i Epigentik.
 • ICTA. certificeret NLP Trainer og Coach, ledelse, mindfullness og business.
 • Certificeret skyggevejleder.
 • Certificeret personlig træner.
 • Certificeret fitness instruktør. Herunder anatomi og fysiologi.
 • Certificeret kostvejleder med speciale i vægttab og aktiv ernæring.
 • Enneagram kurser.
 • International markedsøkonom.

Arbejde

 • Spirituel business rådgiver, spirituel vejleder, Iværksætter, underviser, motivator, inspirator, mentor, sparringspartner og master coach.
 • Indkøber og eksportør både i fødevarer og it-industrien.

Mette i Debatten på DR

Et valg om personlig udvikling er et aktivt tilvalg der træffes for at få det bedre med os selv, for at komme derhen hvor livet giver mening og at vi gør brug af det frie valg til at tænke selvstændigt, selv vælge vores vej, personligt og professionelt, et valg om at træde ud af hamsterhjulet og ind i vores powerfulde potentiale, der hvor essensen ligger og drivkraften til lykke og meningsfuldt liv.

Udvikling er det et aktivt tilvalg eller er manglende udvikling
tegn på afvikling?

Jeg er nysgerrig på og optaget af, hvorfor, at nogle mennesker er mere optaget af at udvikle deres evner, forstand og forståelse og hvorfor andre har modstand på det.

Jeg ved, at mange finder det trygt, at gøre som de plejer samtidig med, at de ikke er helt tilfredse med livet, parforholdet, jobbet og så videre. Og alligevel bliver de i det. 

Hvorfor får man lyst til at spørge? 

Ofte er det fordi de ved hvad de har, og ikke ved hvad de får.

Spændende er det!

Men hvorfor sidde på pigtrådshegnet når du kan få det fantastisk og lande blødt i græsset?

Med blødende bagdel kan det være en fordel at hoppe ned. Og alligevel er det frygten der styre os så meget, det er egoet der vil beskytte os imod det ukendte og ikke lade os lande i dyb afgrund. 

Hvad nu, hvis du hopper ned fra hegnet og lander blødt i det smukkeste grønne græs?

Hvad nu, hvis det går godt?

Siger jeg at det er smartere at smutte fra ægtefællen eller fra jobbet når bagdelen brænder??

NEJ, det er ikke altid dét det handler om; udvikling handler om at se sig selv i et nyt lys, om at forstå sig selv, sine bevægemønstre i dybden og dermed have flere og bedre handlemuligheder. 

Livet kan leves med hjertet og i min optik er det den allerbedste og mest lykkelige vej.

Når du kender dig selv, hviler du automatisk mere i den du er. Du finder ro, power, autenticitet og nærvær.

Vi kan udvikle os hver dag, når du læser dette er nok fordi, at du inderst inde tror på, at der kan være flere positive ting ved udvikling end det modsatte.

Velkommen til min side og velkommen til personlige unikke udviklingsrejse med dig i fokus.

Tak for at tage hul på en spændende debat som ligger mig meget på sinde, hvis lysten og ressourcerne er tilstede kan vi alle udløse vores fulde potentiale, tak Sven Brinkman, Søren Pind, Clement Kjærsgaard og samt DR2 for invitationen.

https://www.dr.dk/drtv/episode/debatten_-hvad-har-vi-mistet_191898

Kærligst
Mette