Om Mette Randorff

Jeg brænder for at udvikle dig via motivation, inspiration og en lang række værktøjer som jeg har tilegnet mig gennem uddannelser, erfaringer og i arbejdet med mennesker.

Personligt

Jeg er energisk, motiverende, nysggerig, empatisk, omsorgsfuld, sensitiv, glad, autentisk, oprigtig, konkurrencemenneske, stærk, svag, sød, morgengrim, a-menneske, festlig, danseglad, struktureret, ustruktureret, sportsglad, menneskeglad osv… når alt kommer til alt rummer vi og vi er efter min bedste overbevisning det hele. Spørgsmålet er bare hvad vi vælger at fremhæve og hvad vi gerne vil skjule.

Når du læser denne tekst er det så vigtigst for dig at vide, hvilke uddannelser jeg har, hvilken type jeg er som person, hvor mange mennesker der har været i forløb hos mig eller hvordan min familiesituation er? Du må vide det hele, men hvad er vigtigst for dig?

Når jeg møder dig er det i første omgang allervigtigst for mig at vide, hvor du gerne gerne vil hen med dit liv og hvad der holder dig tilbage for at være der allerede nu og hvem du er som menneske. Nærværet i samtalen og fordybelsen i den er for mig afgørende for at skabe bevidsthed på vores liv og udvikling henimod større selvindsigt og forståelse.

Uddannelser

  • ICTA. certificeret NLP Trainer og Coach, ledelse, mindfullness og business.
  • Certificeret skyggevejleder.
  • Certificeret personlig træner.
  • Certificeret fitness instruktør. Herunder anatomi og fysiologi.
  • Certificeret kostvejleder med speciale i vægttab og aktiv ernæring.
  • Enneagram kursus.
  • International markedsøkonom.

Arbejde

  • Iværksætter, underviser, motivator, inspirator, mentor, sparringspartner og coach.
  • Indkøber og eksportør både i fødevarer og it-industrien.

Min filosofi

“Det er ikke diæt eller slankekur du er på hos mig, men en livsforlængende og sund livsstilsændring.”

Jeg går ind for at tænke smart, at øge dit stofskifte, at fedtforbrænde uden at smide unødig muskelmasse. Jeg er fan af HIIT cardio, af mentalt fokus, af positiv tankegang og livskvalitet. Du skal ikke kun træne for at komme i mål, men for at lære at elske at være i process og nyde den.

Jeg ved, at træning uden bevidsthed er spild af din tid og jeg ved at alle med den rette hjælp kan opnå gode resultater, mere hensigtsmæssige vaner, mere energi og en fysisk stærkere krop og et mentalt overskud. Den indre drivkraft er nøgleordet, dårlige knæ og ryg er ingen hindring for en aktiv livsstil, men blot omdirigering til bevægelse i en anden form.