Holitstisk sundhed og terapi- det hele menneske i bevægelse

Vores viden stammer fra de mange erfaringer vi hele tiden får og har fået livet igennem.

Mange af de erfaringer huskes imidlertid kun som måder at reagere på, som ikke nødvendigvis er knyttet til ord og tanker, men lejret i kroppen, og som gør at vi handler automatisk uden altid at vide hvorfor. Gennem samtaleterapien kan vi udforske og gå på opdagelse i disse mønstre, så vi opdager forskellen mellem vores fortolkning af det der sker i vores relationer, og det der faktuelt & rent faktisk sker her og nu.

 At arbejde holistisk og med”Det hele menneske”, herunder:

 • Din indre opfattelse af verden
 • Dine relationer
 • Din krop, din fysik
 • Din væren i samfundet og i den ydre verden

“Den største gave jeg kan give dig som min klient, er et åbent og kærligt sind”

Hver eneste dag står vi mennesker overfor bedømmelser og mere eller mindre fastlåste ideer fra partnere, familiemedlemmer, fra samfundet og de sociale-medier sammen med det måske allermest smertefulde, nemlig vores eget selvhad og uforbeholdne kritik.

For mig er det terapeutiske rum det fristed, hvor det er muligt at give slip på disse selvbilleder og selvhadog hvor der skabes plads til nye fortællinger, gennem kærlige spejlinger, transformation og integration af mere støttende overbevisninger.

Jeg giver dig muligheder til at se og gense aspekter af dig selv, du har forladt måske for mange år siden, eller ønsker at forlade, i et trygt og nærværende rum. Sammen vil vi udforske og ære gamle mønstre og opdage nye livsgreb til glæde og genopdagelse af mere bevidsthed, ved at opbygge tillid til selvet.

Jeg vil give dig redskaber til at kunne være med ”dét der er”, i kærlig selvforståelse og mindre ukærlig vurdering.

Jo mere vi som mennesker kan ”bære det ubærlige” i os og fra vores historie, jo mere tilstedeværelse og kærligt nærvær med ”dét der er”, jo dybere bliver vores væren i verden, mod os selv og i vores relationer.

Min overordnede tilgang som coach & terapeut til at være med og rumme de svære følelser, er at bruge mindfulness som paraply over mine uddannelser og efteruddannelser, min egen daglige meditative praksis og ikke mindst mine egne livsprocesser og dybe transpersonlige tilgang.

Klienter kommer til mig med mange forskellige udfordringer og udgangspunkter, kvinder og mænd, unge som ældre.

Første samtale vil typiske være en afdækning af dine ønske og behov, min kærlige undersøgelse ind i din væren på jorden, spørgsmål som:

 • Hvad længes du efter?
 • Hvem er du i relation med?
 • Hvordan tager du dig af dig selv?
 • Hvad driver dig?
 • Hvad er vigtigt for dig?

Et terapeutisk forløb vil mange gange involvere en dybere bearbejdning af din fortid. Det vil her igennem kunne lede til en forløsning af mønstre og overbevisninger, du måske stadig har med dig fra din tidlige barndom. Ved at løse op og belyse strategier, nænsomt og kærligt, vil du få indsigt i, hvordan de måske for dig har dannet afsæt for nutidige temaer, og derved blokeret for større livskvalitet og nærvær.

I bevidstgørelsen vil vi finde nye mulighedsgreb , herunder ressourcer og kompetencer til vækst og reorientering og forløsning.

Mulige temaer:

 • Stress & udbrændthed
 • Manglende livsglæde / ensomhed / meningsløshed
 • Angst
 • Overgreb / seksuelle overgreb
 • Parforholdsproblemer
 • Identitetskriser – Hvem er jeg?
 • Livs-, eksistentielle og spirituelle kriser.
 • Præstationsangst
 • Traume / chok
 • Depression / sygdom
 • Tab & sorg

Hvad du end må komme med af udfordringer , vil jeg møde dig i et anerkendende og tillidsfuldt frirum med plads til alt det, der gerne vil befries. Vi vil gennem samtaler og undersøgelse, gå på opdagelse, inkludere sansninger og følelser, og “her og nu oplevelser”,  til forankring af indsigter, så du kan finde ro og hvile i, at være den du er til større glæde, frihed og overskud i dit liv.

“En erkendelse opleves tit som en AHA-oplevelse”

“En AHA-oplevelse opstår i bevidst nærvær, hvor der er tid til at mærke – og tid til at reflektere over det, vi mærker”

Excepteur sint occaecat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lirure dolorin reprehenderit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.