Livsstilsændring

En Livsstilsændring er en mulighed for, at få fuld fokus på dig. Et sted hvor du flytter dig selv mentalt, fysisk og lærer at træning er mange ting og langt fra kun en løbetur. Her lærer du at udvikle dine styrker og du få redskaber til at se mulighederne i din travle hverdag.

Om Livsstilsændring

Få mere energi til at klare dine opgaver på jobbet og mere energi til din familie og fritidsaktiviteter når du har fri.

Her får du åbnet op for din indre drivkraft og finder frem til din fysiske styrke. Hvis du er er træt af at være træt og at mærke at energien forsvinder efter frokosten og endnu mere hen af eftermiddagen, så er dette koncept noget for dig.

Når du arbejder med dig selv i et forløb hos mig, lærer du at implementere træning og fysisk aktivitet i din hverdag. Du lærer ved hjælp af din egen kostplan og mine kostprincipper, at spise så du er mæt, tabe dig, komme i bedre form såvel fysisk som mentalt undervejs.

Du lærer at motivationen inden i dig selv er nøgleordet. Jeg er med dig hele vejen og guider dig hen imod dit mål. Det er et individuelt forløb hvor vi sammen laver en realistisk plan for din udvikling, med fysisk aktivitet i fokus.

Du får:

  • Du får 1 individuel kostplan.
  • Du får 1 individuel træningsplan.
  • 3 coachingsamtaler med fokus på indre drivkraft og dine mål. Første ved opstart, næste efter 6 uger og den sidste efter 12 uger.
  • Personlig udlevering af dit materiale hos mig.
  • 3 vejninger, måling af fedtprocent, muskelmasse og bodyage i forbindelse med coachingsamtalerne.
  • Billeder som tages i forbindelse med coachingsamtalerne.
  • 12 ugers online support.

Træning og sund mad

  • Giver ny energi og generel bedre trivsel.
  • Forebygger på sigt en lang række livsstilssygdomme.
  • Fremmer livsglæden og smilet på læben.

Pris

Kr. 3.950,-

Hvorfor virker en livsstilsændring?

Det personlige forløb virker fordi det ikke er et quick-fix, det virker fordi vi tager dig alvorligt og den situation du er i. Det virker fordi jeg ved, at du kan og fordi vi sammen tænker smartere. Du ser dig selv med flere ressourcer og fordi vi tror på at det er muligt at integrere nye vaner også selv skemaet er fyldt i en travl familie. Det virker fordi det ikke er standardiserede kost og træningsplaner, men i stedet er lavet til DIG og tager udgangspunkt i dig og dit liv. Jeg anbefaler udendørs træning fordi du oftest er inde på dit job, fordi det udfordrer dig mere på flere planer og giver dig god energi med hjem.

Vi er på jobbet ca. 25-30 % af vores tid og for de fleste af os halvdelen eller mere af vores vågne timer. Det er også her vi spiser 25-40 % af vores mad og rigtig mange af vores daglig energiindtag kommer ind lige her foran computeren.

Jeg kan hjælpe dig, uanset om din drøm er at tabe dig, komme af med sukkertrang og få motivationen til at træne eller anden mental udfordring.

Tilkøb mere træning med 10% rabat!

Er du i Livsstilsforløb og vil du gerne træne mere? Så får du 10% i rabat på Onsdagstræning og Monday is Funday.