Coaching/sparring

Mentalt fokus, positiv tankegang og livskvalitet er i fokus hos mig. Personlig udvikling og indre drivkraft er nøgleord. Målsætningsarbejde er vigtigt og en naturlig del af min coaching. Jeg benytter mig af NLP teknikker og andre værktøjer inden for varig livsstilsforandring.

Om coaching/sparring

Coaching er en professionel og fremadrettet dialog, der bygger på ligeværdighed, fortrolighed og tillid.

Udgangspunktet for samtalen er en personlig målsætning. Det er en fremadrettet og systematisk process, hvor jeg via spørgsmål skaber refleksion og støtter dig i at belyse målet fra nye vinkler, sætte fokus på gemte og glemte ressourcer, styrke motivationen og skabe bevægelse mod ønskede mål.

Du vil i processen løbende blive udfordret på gamle vaner, mønstre, roller, værdier og overbevisninger. Det er en interaktion, der skaber indsigt, klarhed og bevidsthed, forøger fokus og opmærksomhed på valg – og sætter dig i stand til at handle mere målrettet.

Der kan være tale om arbejdsrelateret coaching, hvor det kan handle om ledelsesstil, kommunikation, samarbejde, stress, trivsel, personlig effektivitet, engagement, overblik, beslutninger, karriere, personlige begrænsninger i forhold til opgaver mv.
Der kan også være tale om personlig coaching, hvor der arbejdes på det mere personlige plan. Her handler det om dine egne personlige muligheder, begrænsninger og ressourcer i forhold til alle livets områder.

Metoden jeg bruger giver indsigt, forståelse og handlemuligheder. Vi skaber et rum sammen, hvor formålet er at bearbejde udfordringer, sorg, kriser, eller stress. Målet er at gøre en positiv forskel for dig, eller for Jer, hvis I er der i parterapi.

Snebold effekten

Du ser et problem, dernæst får du øje på et nyt og endnu et. Problemerne hober sig op og til sidst kan du ikke se andet end problemer og udfordringer. Du bliver ramt – ramt af snebolden og skal have en hånd der hiver dig fri.

Jeg vil guide dig og dine tanker, jeg vil hjælpe dig med at anskue verden på en ny og måske mere hensigtsmæssig måde, så du kan komme lige præcis derhen hvor du gerne vil.

Det får du

Vi arbejder med det du har brug for lige nu og her. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og sammen finder vi ud af hvorfor du ikke allerede er i mål og finder de ressourcer der skal til så du rent faktisk bliver i stand til at nå det der er vigtigst for dig.

Hvorfor coaching?

Føler du indimellem et lavt selvværd, en overfyldt kalender alt for længe, travlhed der er ved at sætte sig til stress, negative tanker omkring dig selv og andre? Har du brug for hjælp til at ændre dit syn på tilværelsen og værktøjer til at komme derhen?

Via samtale åbner vi nye døre inden i dig, ser muligheder der giver fornyet energi og overskud. Vi ser realiteterne i øjnene og arbejder ud fra det.

Jeg ved, at du har ressourcerne og jeg guider dig på vej.

Sted

NLP Akademiet
Thistedvej 66
9400 Nørresundby

Samtaletider

Mandag til fredag mellem kl. 08:00 – 16:30.

Torsdag til kl. 19.00

Book tid ved at kontakte mig på telefon 26 289 389, skrive på mail@metterandorff.dk eller booke online HER.

Pris

En coaching-/sparrings-time varer 60 minutter og koster kr. 900,-

+ moms

Forløb

7 samtaler af 60 minutters varighed koster kr. 5.400. Normalpris kr. 6.300.

Du får den 7. samtale gratis

+ moms