Bootcamp – et individuelt forløb sammen med andre

Et sted hvor du flytter dig selv mentalt og fysisk. På Bootcamp lærer du at udvikle dine styrker og får redskaber til at se mulighederne i din travle hverdag.

Bootcamp indeholder …

2 x coaching

1 x kostdagbog

1 x træningsplan

8 x træninger

2 x målinger

2 x fysisk test

Før/efter billeder

Facebookgruppe

Fælles afslutning

Tilkøb ekstra træning

Om Bootcamp

Bootcamp er for dig der virkelig gerne vil have fundet drivkraften inden i dig til at skabe udvikling i dit liv – til dig der vil finde motivationen til at komme OP, både fysisk og mentalt og finde balancen i dit liv imellem det at være kvinde, have en karriere, være veninde, kæreste, kone, single og alt det du også er.

 • Du vil finde din power og din fysiske og mentale styrke igen.
 • Det er til dig der gerne vil finde meningen med fysisk aktivitet.

Når du er på gruppeforløb hos mig lærer du at implementere træning og fysisk aktivitet i din hverdag.

Mad er fantastisk og det skal du ikke undvære! Du skal spise, være mæt og jeg hjælper dig på vej.

Du kommer i bedre form fysisk såvel som mentalt undervejs. Du lærer at motivationen inden i dig selv er nøgleordet. Jeg er med dig hele vejen og guider dig hen imod dit mål. Det er et  individuelt forløb, hvor du sammen med en gruppe af andre dejlige kvinder opnår god energi og sammenhold.

Du får:

 • 2 x 1 times individuel coaching samtale. (Værdi kr. 1.800,-)
 • Kostdagbogsforslag og mappe med opskrifter (Værdi kr. 1.000,-)
 • Træningsplan: hjemmetræningsprogram eller fullbody styrkeprogram. (Værdi kr. 1.000,-)
 • 2 målinger af vægt, fedtprocent, muskelmasse og body-age ifm. samtalerne.
 • 2 gange fysisk test i forbindelse med træningen.
 • 8 x træninger. (Værdi kr. 750,-)
 • 8 ugers adgang til hemmelig facebookgruppe med udfordringer og motivationshilsner.
 • Før og efter billeder.
 • Sidste træning, afsæt en ekstra time idet der er afslutning med fysisk test, sparring, evaluering og målinger.
 • Mulighed for tilkøb af ekstra træning om onsdagen.

Træningssted

Lundby Krat, Gistrup

Træningstider

Mandage kl. 17:50-18:50

Samtaletider

Individuelle tider til opstarts- og afslutningssamtale følger efter din tilmelding.

Pris

Kr. 2.600,-

Værdi kr. 4.550,-
Du sparer kr. 1.950,-

Tilkøb mere træning med 10% rabat

Er du med på Bootcamp og vil du gerne træne mere? Så får du 10% i rabat på Onsdagstræning.

Hvorfor virker Bootcamp?

Bootcamp virker fordi det ikke er et quickfix, det virker fordi vi tager dig og dit liv seriøst og den situation du er i. Det virker fordi jeg ved, at du kan og fordi vi sammen tænker smartere. Du ser dig selv med flere ressourcer og fordi vi tror på at det er muligt at integrere nye vaner også selv om skemaet er fyldt i en travl hverdag.

Vi træner primært udendørs fordi du oftest er inde, fordi det udfordrer dig mere på flere planer og giver dig meget mere med hjem.

Det siger deltagerne på Bootcamp …

For en som mig, som aldrig rigtig har trænet eller haft fokus på kost – ud over, at det skulle være økologisk og varieret – så er det vigtig at kunne stille ”dumme” begynderspørgsmål og alligevel blive taget alvorligt. At blive mødt, der, hvor jeg er. Og det føler jeg virkelig, at jeg er blevet. Jeg har taget kontrol, og det føles rigtig godt. Bye bye hippo. Mette er professionel, engageret, imødekommende og ærlig.

Majbritt Mose-Jensen

Du er sej og du har har været med til at ændre min livsstil og forståelse for hvad det egentligt er jeg putter i munden og jeg kæmper ikke videre mere – jeg lever videre med mit nye jeg.

Anja Villefrance Justesen

Og jeg vil sige at coaching hos dig er absolut det hele værd. Tak for din hjælp. Det er en fornøjelse at træne sammen med dig Mette.

Sara Vinther-Jensen

Mette kan lære dig at få tid til motion og få sund kost implementeret i hverdagen!

Gitte Marnov

Hun er seriøs, dygtig, fuld af energi, også hjælper hun dig virkelig på vej mod dit mål. Fantastisk kvinde. Kan varmt anbefale et Bootcamp forløb hos ‪Mette Dyrvig Randorff.

Sara Bjerre Nielsen

Vil også lige tilføje, at sammenholdet og fortroligheden i gruppen også er vigtigt og en stor medspiller til et godt forløb. Rigtigt rart at være sammen i en lille gruppe, hvor målene nogenlunde er de samme – så har man nogle af støtte sig opad. Fremover vil jeg tænke mere positivt når jeg står i situationer hvor jeg er usikker, pakke tvivlen væk, og i stedet sige at jeg kan godt! Jeg vil bruge min indre drivkraft når jeg skal flytte mig, både fysisk og mentalt. Kosten har en utrolig stor betydning for ens livsstil, og det er vigtigt at man har sin indre drivkraft med sig for at kunne flytte sig. Det vigtigste har været, at jeg har tabt mig og at jeg har lært at ændre min livsstil, at jeg har fået motion og bevægelse ind i hverdagene.

Louise Braae